HeBoS lidmaatschap 2016

dummy

Beste handelaar, ondernemer, zelfstandige,

Bij de start van 2016 vallen we graag met de deur in huis, zeker wanneer we hiermee onze handelaars en ondernemers ten dienste kunnen zijn. We vragen je dus met overtuiging om je lidmaatschap van HeBoS te vernieuwen. Hiermee steun je onze vereniging die nog meer dan voorheen de volle aandacht geeft aan de promotie van de lokale handelaars, zelfstandigen en ondernemers. We helpen dus samen uw zaak vooruit.

Wat staat er onder meer op het programma voor 2016 :

  • Met de inbreng van nieuwe bestuursleden en met de ervaring van de bestaande ploeg wordt nog meer ingezet op sociale media en de website om uw activiteiten bij klanten en prospects bekend te maken.
  • Een uitgebreide leden pagina met verwijzing naar je website en Facebook pagina. Op deze manier proberen we je zaak hoger te laten scoren in Google.
  • Op 15 augustus wordt opnieuw deelgenomen aan de rommelmarkt. Parkeer veilig je auto op de parking van Delhaize aan het begin van één van de grootste rommelmarkten van België. Kom zeker ook voor of na je bezoek even langs om iets te drinken of een hapje te eten.
  • Je ontvangt nieuws flashes met interessante informatie, we houden je op de hoogte van bijvoorbeeld wegenwerken en alle nuttige informatie betreffende onze gemeente van zodra we die doorkrijgen.
  • Minstens 2 info-avonden rond een zeer interessant onderwerp voor de handelaars
  • Tweede editie van het eindejaars bonnenboekje voor alle handelaars

De eerste info avond is reeds op dinsdag 12 april gepland: “Zaken doen met sociale media“.

Dit alles wordt aangeboden tegen een lidgeld bijdrage van 60,00 € per jaar. Je kan het lidgeld overschrijven op rekeningnummer BE09 2300 0141 0257 van VZW HEBOS , 3190 Boortmeerbeek. Je krijgt ook een fiscaal attest waardoor je dit als onkost kan inbrengen.

Download overschrijvingsformulier HeBos lidgeld 2016.

Kent u een handelaar die we nog niet aanspraken? Bezorg ons zijn of haar adres en e-mail, dan bezorgen we hem/haar alle informatie.

Wij hopen u verder als handelaar of ondernemer op één van onze activiteiten te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten

Het HeBoS-bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Validatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.